Recente Tweets

Social media

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Over ons "Pclooptvast.nl"

We zijn ontstaan in 2011 maar officieel op 1 januari 2012 gestart met deze website. Met als doel mensen helpen met pc problemen.  De naam van de website (Pclooptvast.nl of .com) is makkelijk te onthouden, en wordt vaak in de zoekmachines ingetypt, want elke pc loopt nu éénmaal wel eens vast. Een betere naam zouden we niet kunnen verzinnen : )

Wat betekent het logo rechts op de site?
Veelal is er interesse met de vraag wat betekend het logo op jullie site. Voor ons was het simpel om zelf het logo te bedenken, maar alles heeft een achtergrond natuurlijk. Kort verteld hadden we een vriendengroep die steeds maar in de problemen kwam met van alles en nog wat. De ene probleem was nog groter dan het ander probleem. Telkens vertelde we elkaar dat we aan het vastlopen waren op alle fronten. (Het leek wel alsof of de wereld vast liep).

Uiteindelijk is gelukkig met onze vriendengroep  alles goed gekomen. Dat dan weer wel..Tot we bedachten dat het wel een serieus onderwerp kan zijn voor een website. Met deze gedachte zijn we gestart met de naam Pc-loopt-vast. 

Specifiek is er gekozen voor PC (loopt vast) De PC fungeert de dag van vandaag als één van de meest belangrijkste dingen op aarde. Ook zelf worden we steeds meer bestuurd door media en reclames e.d. Of op je werk waar de computer merendeel de hoofdfunctie is geworden. We zeggen: We zijn een brein dat het zelfde werkt als een computer en andersom. Dit is de reden van het ontstaan van de naam. Het logo is met dit te vergelijken. De ( L ) Is een schoen op de aarde (oO) dat werkelijk vastloopt.  De PC is het brein dat alles aanstuurt. Dit verklaart voor ons dus totaal de naam en het logo.

Hoe verzin je zoveel teksten?
Hoewel we zelf echter globaal ervaring hebben met de pc kunnen we dus wel uit ervaring schrijven. Maar natuurlijk kunnen we niet alles weten, omdat ons beroep & werk niet geheel gerelateerd was aan pc problemen. We hebben naarmate de bezoekersaantallen op liepen naar de 20.000 bezoekers per maand besloten om een ICT medewerker in dienst te nemen die voor ons veel teksten aan levert over pc problemen. Daarnaast hebben we enkele sponseren die wij helpen met diensten en die ons weer nuttige teksten aanlevert. Ook hebben naast dit linkpartners van de beste kwaliteit weten te verzamelen zodat onze vindbaarheid sterk vergoot werd op de Google zoekmachine. Want een site met geen bezoekers is natuurlijk nutteloos. We hebben door dit alles nu ongeveer 120.000 bezoekers weten te realiseren per maand. En zien het leuke dat de website een stijging heeft van 10%.  We zijn hierdoor een van de snelst groeiende hulpsites op internet. En dat geeft zeker een goed gevoel.

Wat willen jullie bereiken?
We vinden het leuk als hobby om mensen te helpen, maar we zouden liegen als we zeggen dat we niks willen bereiken. We willen natuurlijk steeds meer bezoekers en steeds meer aandacht en dus groeien naar één van de succesvolste site die er kan bestaan. Pclooptvast.nl zal overigens gewoon een gratis dienst blijven. 

Als je naar andere sites vergelijkbaar kijkt, zie je vaak dat er cursussen of boeken of cd’s worden verkocht om meer omzet te generen. Als we dit ook zouden doen, dan zou er dus minder gratis informatie voor u als bezoeker overhouden. Dit doen wij dus niet. We verdienen natuurlijk wel geld met adverteerders, en dat is juist een oplossing om gratis ondersteuning aan te blijven leveren voor onze bezoekers.

We hopen dat een ieder op onze site de oplossing kan vinden voor zijn of haar pc probleem. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u ons altijd mailen met uw probleem waarna wij voor u gratis het onderwerp zo snel mogelijk proberen online krijgen.  Info(at)pclooptvast.nl