Is E.on de goedkoopste met stroom en gas’
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Is E.on de goedkoopste met stroom en gas?

Is E.on de goedkoopste met stroom en gas? Of E.on de goedkoopste is hangt echter af van de aanbiedingen die er zijn op dit moment. E.on wordt wel vaak als de goedkoopste beschouwd op internet en via de consumentenbond. De vergelijking in het overzicht die up to date is kunt u zien of E.on nu ook momenteel de goedkoopste is met Energie en gas.

Grote marktspeler stroom en gas E.on
E.ON AG is een Duits energiebedrijf dat is ontstaan door een fusie van VEBA en VIAG in 2000, met hoofdkantoor in Düsseldorf. Het is een van de grootste nutsbedrijven ter wereld, met sterke marktposities in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. E.ON is actief in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Scandinavië en Spanje. E.ON produceert en levert gas, elektriciteit en warmte. Wij zijn één van de grootste energieleveranciers van Europa! Wij leveren 100% groene stroom aan consumenten en kleinzakelijke klanten. E.ON biedt haar klanten blijvend voordeel door concurrerende tarieven te bieden en persoonlijke service te verlenen.  

Wij helpen klanten de regie te nemen over hun energie door inzicht in te geven in hun verbruik en kosten, ze te helpen om energie te besparen en door ze in staat te stellen zelf energie op te wekken.

E.on in Nederland 
Voorheen was E.on nog niet zo bekend in Nederland E.ON werd actief met stroom en gas in Nederland sinds 2000 en hebben zichzelf in een rap tempo omhoog weten te bouwen. Natuurlijk hebben ze hiernaast wel veel reclame gemaakt op tv en doen dat nog. We merken ook steeds meer dat er mensen bewust worden van E.on. Waarschijnlijk slaat E.on goed aan omdat er weinig klachten zijn te vinden + dat de prijs interessant is.

Voordelen van E.ON stroom en gas voor klanten
- Al 6x zeer voordelig getest door de Consumentenbond.
- 100% groene stroom zonder meerprijs.
- Gratis en onbezorgd overstappen

Eon stroom en gas heeft meerdere voordelen: Volgens richtlijnen van de Nederlandse Mededingings- autoriteit (NMa) is Eon beoordeeld tot de beste leverancier in facturatie. Ook beoordeeld als beste door de consumentenbond. Tevens bij EON word je nooit verrast door stilzwijgende verlenging van het contract. Tegen de tijd dat je contract afloopt, word je door E.ON geïnformeerd.

Overstappen van stroom en gas: Vergelijk zelf de tarieven  > Energie en gas vergelijker<