Internet Explorer loopt vast hoe op te lossen
Recente Tweets


Let op (Tip)
Vanwege veiligheidsredenen raden wij u af om Internet-Explorer te gebruiken. U kunt het beste een browser nemen zoals Google Chrome. Dit alles heeft weer te maken met het lek in Microsoft. Hoewel we al 2 jaar mensen afraden om Internet explorer te gebruiken, hebben we maarlieft meer dan 2000 bezoekers op deze pagina in 1 maand.

Dit is zorgwekkend. Denk bijvoorbeeld aan het internetbankieren. DEZE PAGINAS zijn dus ONBEVEILIGD. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Hopend dat u kiest voor een andere browser.  


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Internet loopt vast met name Internet Explorer

Internet Explorer kan bevriezen of blijven hangen tijdens het surfen. Dit is iets wat steeds meer voorkomt. Internet Explorer loopt helaas achter de feiten aan. Want vele gebruiken Google Chrome vanwege haar stabiliteit. Dat het geen stabiele browser is geeft opzich niets want er is wel een oplossing hiervoor. 

Betreft het wel de echte browser?
Ten eerste is het erg noodzakelijk om te weten of dat uw browser wel degelijk een Internet Explorer browser is. Het komt steeds vaker voor dat het een
virus browser is.

Wat we aanraden is om de onderstaande stappen uit te voeren zodat geen oorzaak wordt vergeten. Dit zijn hulpmiddelen die eigenlijk het probleem altijd wel verhelpen. 

Controleer de downloads en de laatste update's

Java download - flashplayer update
De java is een flash programma, wellicht is er een update.


Tevreden over Internet Explorer
We zijn van mening dat er tegenwoordig betere internet browsers bestaan dan Internet Explorer. We hebben daarom ook alle browsers getest op snelheid en vastlopers. Door snel te surfen kwamen al gauw uit bij Google Chrome. Google Chrome browser is zeer snel en blijft niet hangen of haperen, tevens is het gratis te downloaden en vervangt het huidige Internet Explorer automatish.

Waarom iedereen standaard Internet Explorer
Het standaard gebruik van de Internet Explorer browser is van vroeger uit, en werd standaard geleverd op elke pc, maar dit wil zeker niet zeggen dat dit ook een snellen en betrouwbare browser is. Google Chrome heeft Internet Explorer dik verslagen in alle opzichten sinds 2011 tot heden.

                                                   Download Google Chrome>