Zelf Seo toepassen, 'Optimaliseren van je site'
Recente Tweets


Extra
Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zogenaamde "content") is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak. Vaak wordt er rekening gehouden met keyword dichtheid, de title tag en het juiste gebruik van headers. Door juiste (X)
HTML te gebruiken wordt er gewicht toegekend aan tekst. Zo weegt tekst tussen <h1> tags binnen websites zwaarder dan tekst tussen paragraph - <p> - tags.

Ook belangrijk
Optimalisatie van een pagina  (de structuur, inhoud en techniek op een website) Maximalisatie van externe backlinks (ook wel link building genoemd) Trefwoordanalyse (het ontdekken van interessante trefwoorden, het bepalen van het zoekvolume op die trefwoorden en het analyseren van de hoeveelheid, kwaliteit en autoriteit van concurrerende pagina's voor die trefwoorden).


Seo toepassen kun je zelf, gratis uitleg

Self seo toevoegen.
Geheimzinnig wordt er over gedaan, vandaar dat we op onze site wel eerlijk zijn en uitleggen hoe je dat doet!

Wat is Seo?
We willen hier niet meer over schrijven, omdat nu elke website wel over Seo praat en er genoeg van is toegevoegd die te vinden zijn op Google.  Dus dit voegt niets meer toe aan onze site.  (Eerlijk is eerlijk) en vaak niet eens gratis uitleg..


We gaan gewoon gratis uitleg geven over hoe Seo werkt, zodat je dit zelf ook toe kan passen op je site. Je hebt een website en die wil je optimaliseren zodat de pagina zichtbaar word op de 1e plaats van Google,  dan heb je enkel sleutelwoorden nodig die bij jouw onderwerp passen.

Sleutelwoorden is dat Seo?
Het toevoegen van sleutelwoorden valt inderdaad onder de categorie SEO optimaliseren. Je ziet al bijna aan dit schrijven dat het gevoelig wordt voor Seo onderwerpen.  Met het woordje Seo continue te herhalen ziet Google eindelijk dat deze pagina ook over Seo gaat. Totaal hebben we het woordje Seo  10 keer toegepast.  ‘Seo optimaliseren doe je dus zo’

Ankertekst toepassen
Ankertekst? Ankertekst is het webpagina adres zoals je hier in de browser ziet, Dit moet overeenkomen met hetgene wat je schrijft.  Zodat google nog duidelijker kan zien dat het woordje Seo in herhaling valt.  Dit is de link: Pclooptvast.nl/ hoe doe je seo zelf toepassen optimaliseren kun je zelf. Je ziet nu dat het toegevoegde waarde heeft. anders stond deze Seo-uitleg ook niet bovenaan in Google. Door goed te schrijven met Seo sleutelwoorden rankt ook jouw artikel zo op nr1.

Sleutelwoorden van deze pagina voor de Seo optimalisatie waren:

  • Seo
  • Toepassen (meerdere vormen)
  • Sleutelwoorden
  • Optimaliseren

Na dit artikel te hebben geschreven is onze bezoekersaantal weer omhoog gegaan met 5%.  Zo simpel werkt Seo,  wel is waar moeten jouw artikelen ook interessant zijn zodat er sterke content ontstaat zodat andere gebruikers op internet jouw content willen toevoegen.  Daar heb je dus gratis een backlink voor terug wat pagerank verhogend kan werken indien het follow is.

Je ziet hoe makkelijk Seo is, maar let wel op dat je ook een grens kent met het herhalen van je Seo tekst-woorden. Het moet immers goede content uit blijven stralen.

Succes met Seo optimaliseren!