Chatroulette loopt steeds vast
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Chatroulette van traag tot vastlopen

Chatroulette is een gratis online webcamsite om te chatten met vreemde, De website is beschikbaar voor iedereen die ouder is dan 18 jaar. Webcammers kunnen praten en delen van  video’s met random andere mensen die gebruik maken van deze webcamdienst. Soms kunnen gebruikers ervaren dat Chatroulette vastloopt of erg traag is, waardoor de applicatie ineens sluit of de browser te bevriest en loopt vast.  Als Chatroulette vastloopt zullen verschillende oplossingen op deze site u helpen.  Met name de browser en de pc  om de stabiliteit naar zijn oorsprong terug te brengen.


Wat loopt er vast de browser of chatroulette

Vernieuw de Chatroulette website tijdens uw bezoek en kijk of de applicatie of website vastloopt - of de chat-applicatie zelf vastloopt  of uw browser..  Sluit dus alles helemaal  uit. Nu heb je een idee van wat mogelijk de oorzaak van het probleem .

Upgrade Adobe flash player
Upgrade de nieuwste versie van Adobe Flash . Chatroulette vereist de Flash  en voor sommige deel videos is het nodig. Adobe Flash is gratis software die het afspelen van  online video's en andere multimedia mogelijk maakt.  Met de laatste versie van Adobe Flash zal het ervoor zorgen dat het minder schokkerige graphics  uitvoert en Flash vastlopers voorkomt.

Hier vind u de download van Adobe.

Laatste versie van de browser
Download en installeer de nieuwste versie van uw webbrowser  maar let op! Wel van de officiële website van uw browser. Nieuwe versies van internetbrowsers zijn voorzien van veiliger surfen en hogere codering normen , wat u  kan helpen bij problemen die u ervaart op Chatroulette .

Videokaart update
Upgrade uw videokaart drivers door een bezoek te brengen aan de officiële website van de fabrikant van uw videokaart . Videokaart drivers of van de kaart zelf en het  bijwerking zal uw computer sneller en vloeiender laten draaien voor zowel animatie als  afspelen van video’s