Antivirus maakt pc traag, welke is beter en sneller?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Welk virusprogramma’s maken de computer sneller

Er zijn heel veel soorten virusscanners (Antivirusprogramma’s ) die de pc doen vertragen.  Maar welke maakt de pc nu sneller?  Ten eerste ben u de dag van vandaag merendeels verplicht een virusscanprogramma te hebben geïnstalleerd op uw computer vanwege de veiligheid.  Hier vindt u het antwoord.

 

Goede virusscanner
Een degelijke virusscanner zou zijn Avast, of AVG. Deze scanners zijn snel en gratis in gebruik te nemen. Deze virusscanners zorgen er ook voor dat de pc niet traag wordt. Het virus programma detecteert en stopt virussen, bedreigingen en malware Voorkomt bespionering en gegevensdiefstal Stopt onveilige koppelingen en bestanden. Ook zijn er al 177 miljoen actieve tevrede gebruikers.

Van vroeger uit (De antivirusprogramma)
Vele mensen gebruiken Norton antivirus die echter toch bekend staat om zijn vertragen in de pc. Het komt zelfs voor dat de pc vastloopt op de virusscanner.

Waarom gebruikt iedereen die zware  antivirus programma’s dan nog?
Reden waarom iedereen de Norton virusprogramma of Mcafee nog steeds gebruikt is veelal te danken aan de fabrikant die het sinds vroeger al gratis leverde op de cd’s die u kreeg bij uw laptop of computer. Geheel gratis voor 1 jaar.  

Tegenwoordige antivirusscanners
Virusscanners die we nu tegenwoordig kennen zoals AVG of Avast zijn gratis te downloaden en zeker net zo goed als de betaalde versies. Het grote verschil is de spywarescanner die de meeste totaal vergeten, en neemt u die alles in 1 scanner? Ja dan worden de versies vaak betaald aangeboden. U kunt de versies altijd los van elkaar downloaden zowel als voorbeeld AVG virusscanner /AVG spywarescanner. 

Avira antivirus 'Snelle Virusscanner' info.
Het programma Avira antivirus is een relatief nieuw antivirusprogramma, die een stormachtig debuut heeft doorgemaakt. Getest door het beroemde en altijd betrouwbare AV-Comparatives (een instituut uit Duitsland), kwam deze virusscanner als beste gratis virusscanner uit de test, nog voor grote betaalde namen als Kaspersky en Bitdefender. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet als je weet wat deze virusscanner allemaal in zijn pakket heeft. Daarbij komen nog enkele extra's die niet alleen uw veiligheid garanderen, maar ook uw privacy, met aldus een zeer snelle scanner voor de pc. Lees meer over Avira antivirus