Vergelijkbaar - Alternatief voor Skype'
Recente Tweets

Teamviewer webcam alternatief
Omdat de meeste dit niet weten..

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Goed alternatief voor Skype is Teamviewer. 

Teamviewer een goede vervanging voor Skype of Msn. (Gratis)
Veel mensen die zich gebonden voelen aan Skype of Msn hoeven zich niet langer af te vragen of er alternatieven zijn. We zochten het voor u uit. 'Teamviewer' Teamviewer is onder vele gebruikers wel bekend maar weten niet dat Teamviewer vrijwel hetzelfde of gelijk aan Skype en Msn is. Een echte alternatieve webcamchat voor thuis, die nog eens gratis is ook.

Teamviewer wat meer bekend was voor hulp op afstand is meer uitgebreid dan de andere programmas, want met Teamviewer kunt u iemands zijn computer op afstand overnemen en inloggen. Natuurlijk kunt u ook chatten, webcammen onderling en geluid uitzenden, bestanden en muziek delen, oneindig veel mogelijkheden met de vervanger 'Teamviewer'. 

Hoe werkt webcammen met Teamviewer?
Als u hier klikt ziet u screenshots van Teamviewer en de nodige instructie's. 
Stapsgewijs komt u er achter hoe u de webcam kunt optarten en vele andere mogelijkheden.

Is Teamviewer veilig voor zowel mij als de tegenpartij
Teamviewer is zeker veilig. Er word slechts een verbinding van uw computer naar de tegenpartij gelegd waarmee u ingesprek bent.

Een veelgestelde vraag: 'Mijn poort: 80 staat dan toch open?

Dat klopt inderdaad, die staat altijd open want dit is de ingang van internet. Tevens zit daar de firewall tussen. Dus hier is niets mis mee. Zou deze niet openstaan dan bestond internet niet eens.

Het enige gevaar is dat u onbekende mensen laat inloggen op uw pc die vervolgens uw bestanden stelen. Dit gaat overigens niet zomaar omdat u steeds bij opnieuw inloggen een ander wachtwoord moet opgeven.  Het programma is ook in te stellen op sessies. Zodra de sessie word beeindigd valt alsware de verbinding weg. Dit houdt in dat degene die controle over uw systeem had ook tegelijkertijd verdwijnt.


Teamviewer is gratis en blijft gratis
Zolang u Teamviewer niet zakelijk gaat gebuiken om geld te verdienen is Teamviewer inderdaad gratis. Zonder te registeren kunt u de laatste versie downloaden. Ook zeer weinig updates dus hier hoeft u ook geen rekening mee te houden.

Het alternatief voor Skype en Msn! En gratis!
Een aanrader voor iedereen die wil webcam-chatten"