Snapchat loopt vast & werkt niet problemen
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Snapchat werkt niet meer, 'Info en oplossingen'

Snapchat werkt niet meer is de laatste tijd een veel voorkomend probleem. Voor smartphones en tablets creëerde Snapchat een applicatie waarmee gebruikers snel en eenvoudig een foto of filmpje maken en deze vervolgens delen met geselecteerde vrienden en kennissen. Het enige dat je nodig hebt om deze applicatie te draaien is een tablet of smartphone met iOS of Android. Vervelend wordt het als de applicatie niet opent of je problemen ondervindt tijdens het gebruik van de applicatie die vast kan lopen.


Problemen met server snapchat? 
Zie ook storingen

Fouten tijdens de installatie
Een fout tijdens de installatie is nooit uit te sluiten. Als je smartphone of tablet gegevens verkeerd wegschrijft, opent de applicatie nadien niet of kom je problemen tegen bij het gebruik ervan tot vastlopen. De oplossing hiervoor is zeer eenvoudig. Verwijder Snapchat en herinstalleer de applicatie.

Controleer na de tweede installatie of Snapchat nu wel goed werkt. Bij blijvende installatieproblemen dien je verder te zoeken. Het probleem bevindt zich dan bij je smartphone.

Snelheid van je netwerk of 3G-verbinding
Je foto’s of filmpjes delen met vrienden of kennissen kan enkel met een goede internetverbinding. Heb je een slechte verbinding of ligt de doorvoersnelheid laag, werkt Snapchat mogelijk niet omdat hij niets kan uploaden naar de centrale server. (Het lijkt sterk veel erop dat snapchat steeds vastloop. Dit komt voort bij wifi- als 3G-netwerken. Analyseer eerst je internetverbinding om er de sterke en snelheid van te meten. Op basis van deze analyse zie je of je internetverbinding sterk genoeg is. Is dit niet het geval, kijk dan de instellingen van je tablet ofsmartphone na, en bekijk de upgrademogelijkheden van je netwerk.

>Pagina 1 van 2

                                                                        Lees verder>