Google Chrome loopt vast hoe op te lossen?
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Google chrome internet browser loopt vast

Het kan voorkomen dat na een tijd gebruik van de Google Chrome browser compleet internet vastloopt. Hoewel Google beweerd en vele andere dat het de stabielste browser ooit is.  Natuurlijk biedt Google chrome vele voordelen. Zoals snel surfen en gebruiksvriendelijk en minder vastlopers. Maar de oorzaak van het vastlopen gebeurd meestal door software van derde partijen. om dit op te lossen kunt u de laatste software programmas nakijken of het daarin mis is gegaan Hoewel het niet altijd een software probleem is kan het ook zeker aan malware of virussen / spyware liggen. Ook dit kunt u controleren met hulp van een virusscanner. In het overzicht programmas kunt u deze naar wens downloaden.


Beschadiging in de browser software

Buiten deze stappen voor de oplossing is het zeker aan te raden of het echter niet aan de brower van Google Chrome zelf ligt. 
Beschadiging of niet complete versie of verouderde versie van Google Chrome kan ervoor zorgen dat de browser niet goed functioneerd. Hiernaast kan het goed zijn dat het probleem word veroorzaakt door de flash van adobe. Wat we aanraden is om de onderstaande stappen uit te voeren zodat geen oorzaak wordt vergeten. Dit zijn hulpmiddelen die eigenlijk het probleem altijd wel verhelpen

Java download - flashplayer update
Controleer of er een update is, mocht u de versie al hebben.


Alle gegevens verloren na vastlopen van de browser?
Browser loopt vast maar gelukkig is het met Google Chrome wel het geval dat de browser onthoudt waar u gebleven was, ook na het herstarten van uw pc zonder dat u de browser heeft afgesloten. Kortom mocht u Internet explorer hebben? Vervang deze altijd door de Google Chrome browser. Elke browser heeft problemen maar dit is toch 1 van de beste die er is. Download ook regelmatig de update of controleer of er een update is..

                                                Download Chrome>