Verwijderde bestanden en fotos terughalen ‘Gratis’
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower


Forum / Discussies

Verwijderde bestanden en fotos terughalen

Het verwijderen was zo gebeurd, maar het verwijderde foto bestand terughalen die echt gewist zijn werd moeilijker? Het gebeurd teveel mensen die per ongeluk te snel iets in de prullenbak gooien op de computer. Of die liever willen dat hun vriend of vriendin er niet achter komen welke foto’s ze op de pc hadden staan. Misschien zelfs wel naaktfoto’s die je snel wilden verwijderen. Maar dan eigenlijk heb je er spijt van en wil je de foto’ s toch terug krijgen op je computer. (Misschien was je wel van kwaadheid zo emotioneel dat je de foto’s hebt verwijderd? Toch is er een gratis programma tool die verwijderde foto’s terug kan halen.

Het File recover programma om fotos en bestanden terug te halen heb je dus nodig. En wil je gewoon een gratis tooltje gebruiken hiervoor? (Wat goed kan) dan kun je Recuva hiervoor gebruiken. Recuva is hetzelfde programmatool als: ‘Recover Deleted Files - file-recovery.com‎ of “foto-recovery.iskysoft” maar Recuva is zeker gratis en makkelijker in gebruik en scant de harde schijven en ook mediaspelers zoals de USB-sticks / geheugenkaart voor je camera. Zelfs verwijderde bestanden uit de prullenbak haalt Recuva weer voor je terug. 

Wat kan de foto recovery Recuva precies
-zoeken naar tekst in verwijderde bestanden,
-in het Nederlands vertaald,
-alleen beschikbaar voor Microsoft Windows.
-gratis bestanden herstellen,
-bestanden herstellen van per ongeluk gewiste geheugenkaart van digitale camera,
-muziekbestanden herstellen van per ongeluk gewiste iPod of andere MP3-speler,
-niet opgeslagen Word documenten herstellen nadat Word gecrasht is,
-email herstellen die per ongeluk uit de prullenbak van uw e-mailclient is verwijderd,
-beschikbaar als portable versie die opgestart kan worden vanaf een USB-stick,
-uit de prullenbak van Windows verwijderde bestanden terughalen,

Installeren van Recuva
Als u eenmaal Recuva hebt geïnstalleerd (Wat echt nog in geen minuut is gedaan) Kunt u aan de slag met de foto’s terug te halen van uw C: schijf of D: of USB of alle andere geheugenkaarten zoals voor de mobiele telefoon. Door simpel op start te drukken gaat Recuva de hele computer scannen op gewiste informatie. (Of het door u geselecteerde bestand wat terug gehaald moet worden op de computer.  Door dit programma weet u nu ook dat gewiste foto’s niet echt gewist zijn van de harde schijf. Let dus altijd op dat iedereen uw gewiste en verwijderde foto’s en bestanden altijd zo eenvoudig terug kunnen halen.

Als u echt foto’s wilt verwijderen zonder dat je ze nog terug kunt halen raden wij u Dban programma aan wat ook een gratis tool betreft.
Lees meer over bestanden en fotos terughalen en echt verwijderen