Overstappen naar Nuon energie en gas ‘Cadeau’
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Stroom en gas overstappen naar Nuon cadeau tablet acer

Er is nog steeds een gratis cadeau tablet te krijgen Via Nuon bij overstappen naar Nuon stroom en gas. Hoe kan het dat het lijkt dat de actie is verlopen? De actie is in zekere zin wel verlopen bij Nuon maar als we nu naar Miky kijken bieden ze via Nuon wel een gratis tablet aan bij overstappen naar Nuon dus. 

>Bekijk hier ook de actuele acties / cadeau's van energie en gas leveranciers


Wie is Miky
Grote A-merken & Partners Miky gaat voor de beste aanbiedingen, waarmee je veel geld bespaart. Dat doen we in samenwerking met partners die wij koesteren. Voor mobiele telefonie met T-Mobile, vanwege hun betrouwbare netwerk. Voor de beste energie aanbiedingen werken wij samen met NUON, de grootste energieleverancier van Nederland.

Het bedrijf kunt u dus zien als een tussenpersoon die advies geeft over stroom en gas, hun werken dus samen met Nuon.  De overstap van stroom en gas gaat via hun maar u krijgt dus stroom en gas van Nuon. Mede omdat ze dit nu willen promoten krijg je infeite gewoon zoals bij Nuon eerst een acer tablet cadeau, maar dan via het administratie kantoor miky. (Reclamestunt)

Miky meldt hetvolgende:  Maak nu gebruik van de gratis overstapservice voor 3 jaar Nuon VastePrijsStroom én Nuon VastePrijsGas met 3 jaar zekerheid van een prijsvast tarief. Dan weet je waar je aan toe bent! En je krijgt een gratis Acer Iconia B1

Over Nuon en vattenfall
Voordelen van Nuon en vatenfall. Wat houdt de samenwerking tussen Nuon en Vattenfall in? Sinds juli 2009 is Nuon onderdeel van Vattenfall. In het logo van Nuon staat nu ook 'Part of Vattenfall'. Vattenfall is een Europees energiebedrijf dat al jaren werkt aan duurzame oplossingen. Wat merk ik van de samenwerking tussen Nuon en Vattenfall? Er verandert voor u niet zoveel. Uw rekeningen blijven hetzelfde. En de prijs die u betaalt voor uw stroom en gas wordt niet beïnvloed door deze internationale samenwerking. Deze worden namelijk bepaald door de Nederlandse energiemarkt. Door een samenwerking met vattenfall creeeren ze voor de toekomst groene energie, Grijze stroom zal over 10 tallen jaren zeker verdwijnen wat dus een goede reden is om samen te werken met vatenfall. Het is een bedrijf uit Zweden dat al meer dan 100 jaar bestaat. Vattenfall is groot geworden door het opwekken van duurzame energie met waterkracht. Al lange tijd speelt het bedrijf een belangrijke rol op de Europese energiemarkt, vooral in windenergie. Vattenfall is actief in Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittanië.

De actuele overstap-acties / cadeau's van energie en gas leveranciers> vind u hier