Scrollbalk loopt vast hoe op te lossen?
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

 

.

Scrollbalk blijft hangen en loopt vast op internet

U zult het vast herkennen de scrollbalk aan de rechterzijde op een website die vastloopt. Het is op te lossen, maar het is niet echt simpel te verklaren waarom de scroll-balk vast loopt. Op internet zelf vindt je weinig informatie over een hangende dan wel vastlopende scrollbalk. De scrol balk loopt zowel vast met de muis als de touchpad van de laptop.

Veelvoorkomend in Google Chrome
Het feit is er zeker dat Google Chrome het meeste last heeft van een hangende scrollbalk. Als we internet Explorer testen dan lijkt dit gewoon te werken. Ook de browser van mozilla firefox, Opera en Safari hebben er geen moeite mee.

Mogelijke oplossing voor hangende scroll-balk

-Het even dubbelklikken op de pagina zelf zorgt er weer voor dat de balk gaat scrollen.
-Plug-ins controleren welke standaard per ongeluk zijn gedownload, verwijder onnodige plug-ins Verwijder Google Chrome en installeer de laatste download versie.
-Controleer uw muis driver of touchpad driver van uw laptop.

Opmerkelijk is dat er veel mensen problemen mee hebben maar dat niemand een specifiek antwoord heeft voor dit probleem. Helaas wij van Pclooptvast.nl weten ook niet precies waardoor dit wordt veroorzaakt. Heeft uw zelf nog relevante informatie over dit artikel dan verzoeken wij u graag dit ons te mailen.