In den beginne schiep Google
Pclooptvast-vertaling (Dutch)
Recente Tweets


Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

In den beginne schiep..

1 Eind 20e eeuw schiep Google de zoekmachine.

2 De zoekmachine was nu nog woest en ledig, en duisternis was op den afgrond; en de Geest van Google zweefde op het internet.

3 En Google zeide: Daar zij Googlemaps! en daar was streetview.

4 En Google zag dollar tekens!, en wist dat het goed zat; en Google maakte scheiding tussen dag en nacht.

5 En Google noemde de dag streetvieuw, en de duisternis noemde Hij nightview. Toen was het avond geweest, en het was morgen geweest, de eerste dag zat erop gelukkig.

6 En Google zeide: Daar zijn de websites!; en dat make scheiding tussen Goede en slechte websites.

7 En Google gaf het een Pagerank, en maakte scheiding tussen websites met goede content en flutwebsites van pr1 t/m 10. En het was alzo weer zo ver. 

8 En Google noemde de hoge pageranksites een juweeltje voor de inkomsten. Toen werd uit avond en morgen de tweede dag. 

9 En Google sprak: De beste unieke artikelen / content  zullen omhoog geplaats worden in mijn zoekmachine, zodat men niet naar pagina 2 hoeft te scrollen: en het geschiedde alzo. 

10 En Google noemde zomaar iets, en de Google investeerde in Youtube, Sharing-app Bump, Chromebooks en tig meer dingen en Google zag, dat dat ook een goede investering was. 

11 En Google sprak: De websites late opgaan met Adsense advertenties, voor ieders wat wils en het hebbe zijn eigen uiterlijk: kort, dun, langwerpig, vierkant, en hele grote scapers.. en het geschiedde alzo. 

12 En de website liet opgaan met talloze adverteerders elk naar zijnen aard, zonder spam en virussen, elk naar zijnen aard 100% veilig En Google zag, dat het goed was. 

13 Toen werd uit avond en morgen de derde dag. 

14 En Google sprak: Dat er websites worden gemaakt aan het uitspansel des hemels, die dag en nacht verschillen,  aangeven worden met Pageranktekens, Backlinks, Sociaal media o.a. Facebook Twitter Linkedin.

15 en dat de websites zijn aan het uitspansel des zoekmachines om te schijnen over Google Earth: en het geschiedde alzo. 

16 En Google nam Youtube over, als een groot licht om den dag te vermaken, en websites zoals markplaats.nl nu.nl, youporn.nl voor de nacht door te brengen.

17 en Google stelde ze aan het uitspansel des functie om verveling te voorkomen, 

18 en om den dag en den nacht te regeren, en te scheiden licht en duisternis. En Google zag, dat het wederom goed was. 

19 Toen werd uit avond en morgen de vierde dag. 

20 En Google zag dat er nog wel werk aan de winkel was, Het met name de layouts aan passen, Adsense bijwerken, updates uitvoeren etc..

21 en alzo voleindde Google op den zevenden dag zijne werken, welke Hij gemaakt had, en Hij rustte op den zevenden dag van al zijne werken, welke Hij gemaakt had,

22 en zegende den zevenden dag en heiligde dien, omdat Hij daarop gerust had van al zijne werken, welke Hij geschapen en gemaakt had.