Badkamer schoonmaken ‘Oma weet raad met de douche’
douche badkamer toilet wc reinigen

Algemeen ads
Badkamer schoonmaken gele tegels 'oma weet raad tip'

Badkamer schoonmaken, bah gele tegels! 

Het schoonmaken van de badkamer tips eenvoudig en goedkoop zoals oma de tip geeft . Het lijkt wel of vrijwel niks werkt, 

maar laats kwam oma met de gouden tip die eigenlijk voor zich spreekt.


Hoe maak je de badkamer snel schoon (Wc of douche)
Wat mijn oma deed om de badkamer schoon te maken was puur chloor gebruiken. Ze vertelde ook dat al die andere producten niet werkten zoals Azijn, keukenzout, tandenpasta, haarspray, shampoo, Wc-eend omdat het vaak verdunde troep is die alleen maar goed is voor de winkels om meer omzet te hebben.  (De badkamer wordt er niet schoner door)

De dikke chloorbleek onverdund is zoals oma vertelde inderdaad absurd goed voor de badkamer tegels, Zelfs de schimmels in de kitranden verwijderen in een paar uur tijd.  Ik kon het eerst niet geloven omdat het effect niet direct zichtbaar is. Maar eenmaal ingesmeerd met chloor verdwijnt de gele aanslag van de tegels en ook de grijze schimmels van de kitranden.

Hoe maak je met chloor de badkamer schoon of wc
Natuurlijk is chloor in de badkamer het beste middel om de badkamer schoon te maken, maar de geur is wel erg sterk.  Wat je het beste kunt doen om het schoon te maken is simpel.  Knijp in de fles en houd die fles chloor op 2 meter hoogte tegen de badkamertegels. En spuit over heel de breedte van de douche of badkuip. Het drupt als waren naar beneden.  Doe het raam open en de deur dicht. Na enkele uren is de chloor verspreid over de hele douche badkuip of tegels.  Nu is het een kwestie van af sproeien.  Dit stinkt dus niet zo had dan dat u het voorheen zou doen.

En zie het resultaat van de badkamer!