Recente Tweets

Zwart geld lenen

geld lenen zonder bkr check ook wel zwart geld lenen genoemd is een manier om geld te lenen of het nu 1000 of 2000 euro is maakt dan niet uit want daardoor hoeft u geen rekening te houden met een BKR toetsing. En zonder bkr toetsing is dus alles mogelijk En de belasting ontduikt u hier ook mee.  Het systeem geld-lenen wordt steeds moeilijker gemaakt.  Vandaar ook steeds meer de vraag naar “Zwart geld” is.

Toch blijft het op internet maar wemelen van de websites die zwart geld willen verkopen. 

Geloof me, u komt ze helaas niet tegen.  De reden is simpel: De belastingdienst en de overheid kijken  met u mee.

Zwart geld lenen waar kan ik dat dan wel?
Het lenen van zwart geld kan wel natuurlijk, maar kan niet via websites waar de belastingdienst ook inzage in heeft. Het vinden van zwart geld kan en gebeurd echter op sites zoals Marktplaats. (Hoewel markplaats dit ook niet wil zien! Het mag immers niet! Maar op een slinkse wijze worden er wel advertenties daar toegevoegd. 

Tags zoekmachiene:
Geld lenen zonder bkr toetsing

Geld lenen bkr codering
Snel geld lenen met negatief bkr
Geld lenen ondanks bkr registratie
Geld lenen zonder bkr toetsing spoed
Geld lenen zonder bkr en loonstrook
Direct geld lenen geen bkr

BKR en Geld lenen 2000 euro of meer

Wel geregistreerd bij BKR, kan ik geld lenen?  (2000 euro)
2000 euro lenen zonder bkr toetsing. De opties via de normale weg vallen dan al vies tegen want de overheid kijkt met u mee! Het geld kunt u dus niet zomaar legaal lenen.  In dit geval kunt u vrienden / kennissen om een lening vragen.  Ook kunt u geld lenen via Marktplaats aanbieders, Er zijn genoeg mensen die 2000 euro aan u willen lenen tegen een rentepercentage, soms 5% . Maar zoals gezegd gaat dit geld lenen zwart.

Klein beetje geld lenen kan? U wilt een bedrag van 100 euro lenen. (Klussen)
Als u een klein beetje geld wil lenen,dan kan maar dan is het misschien een optie om daar een klusje voor te doen via marktplaats.  U kunt daar een klusje in huis te keur uitkiezen en uw uurtarief voor vragen, zo heeft u snel zwart geld verdiend.

Voorschotje 1000 euro aanvragen bij werkgever kan.
In de meeste gevallen kunt u een voorschotje wel aanvragen, de bedrijven krijgen dan het gevoel u in de macht te hebben als ze u geld lenen en willen het daarom ook graag aan u uitlenen.  Het geleende bedrag zal afgetrokken worden op uw volgende salaris. Welliswaar dat dit bedrag meestal niet hoger is dan 1000 euro voorschot. 

Kan ik geld lenen bij de bank zonder een baan kan?
U kunt het beste een intentie verklaring bij uw baas aanvragen, heeft u geen baas maar u wordt betaald door het UWV met een WW uitkering? Dan kunt u het beste tijdelijk iets zoeken qua werk en vragen om een intentieverklaring voor een vaste baan. De meeste bedrijven willen en kunnen dat wel voor u doen. Hiermee kunt u naar de bank en aantonen dat u een vaste baan heeft zodat de banken u geld kunnen lenen. Sommige banken verlangen overigens wel dat dit al jarenlang staat beschreven.

Probeer daarom verschillende banken om een lening los te krijgen.