The Wayback Machine - https://web.archive.org/web/20210120150104/https://www.pclooptvast.nl/whatsapp-werkt-niet-is-er-een-storing/
Whatsapp werkt niet is er een storing?


Whatsapp storing update vandaag woensdag 4 mei 122.Whatsapp storing update vandaag woensdag 4 mei 122.

Momenteel lijkt er een whatsapp-storing. Gezien de vele meldingen lijkt het wereldwijd te zijn, maar dit is niet het geval. Op sommige plaatsen werkt whatsapp naar behoren. Whatsapp storingen en meer info..


Recente Tweets

Whatsapp gratis alternatief


Meldingen - Storing

Social media

Volg ons ook op twitter!

 

Whats App werkt niet is er een storing? 'Updates'

Actuele storingen en meer vind je hier, De oorzaak vinden van whatsapp-storing, we houden de storingen up to date! Houdt rekening met eventuele Whatsapp updates kijk daarom altijd via je appstore na of je de app kunt bijwerken.

WhatsApp is een cross-platform berichtendienst op abonnementsbasis voor smartphones. De app is ontworpen voor hedendaagse smartphones en maakt het mogelijk om gratis via een internetverbinding met elkaar te chatten en onder meer foto's en video-opnames met elkaar te delen. De naam WhatsApp is een samentrekking van 'What's up' (Engels voor Hoe is het? en Wat is er?) en 'Application' (Engels voor applicatie).

WhatsApp werd oorspronkelijk in 2009 uitgebracht voor de iPhone, later werd het ook beschikbaar gesteld voor andere besturingssystemen. WhatsApp is ondersteund op iPhones vanaf iOS 4.3, Android telefoons vanaf Android 2.1, Windows Phones vanaf Windows Phone 7.5 en Blackberry telefoons vanaf OS 4.6. Een groot aantal Symbian en Nokia Series 40 telefoons ondersteunt WhatsApp ook. De dienst is voor nieuwe gebruikers het eerste jaar gratis, waarna er een jaarlijkse betaling wordt gevraagd. Afhankelijk van het besturingssysteem kost WhatsApp na het eerste gratis jaar tussen de € 0,79 en € 0,99 per jaar. De app is op sommige besturingssystemen beschikbaar in meer dan dertig talen.

WhatsApp telt ruim 400 miljoen actieve gebruikers en verwerkt ruim 31 miljard berichten per dag, waaronder 400 miljoen afbeeldingen. Een gevolg van de populariteit van deze software is dat mobieletelefoonmaatschappijen zoals KPN en Vodafone aangeven minder te verdienen doordat steeds minder gebruikers over hun sms-bundel heengaan.