Verzekeringen en abonnementen opzeggen
Recente Tweets

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Verzekeringen opzeggen abonnementen beëindigen

Onnodige Verzekeringen opzeggen abonnementen beëindigen en besparen!

Al eens gedacht aan verzekeringen en abonnementen opzeggen om te besparen op vaste lasten? Het zal je niet ontgaan zijn dat je veel moet betalen voor allerlei verzekeringen.  Nederland is een land waar je jezelf tot op het bot toe kan verzekeren.  Toch lijkt het nu wel genoeg geweest te zijn en is het tijd om de verzekeringen eens op te zeggen.Steeds meer opzeggingen

Er zijn dagelijks al vele mensen die de extra abonnementen en verzekeringen opzeggen.  Mensen worden gelukkig slimmer en krijgen het inzicht dat ook zij jarenlang betaald hebben voor iets wat simpelweg onnodig was.

Opzeggen verzekering en abonnementen
Er zijn een tal van verzekeringen die u kunt opzeggen waar u waarschijnlijk niet eens van weet op deze verzekeringen wel betrouwbaar zijn.  Hieronder noemen we een reeks aantal verzekeringen en abonnementen die u zou kunnen beëindigen om geld te besparen. Tevens geven we ook een beknopte uitleg hierover.

Uitvaartverzekering
Een verzekering die in Nederland aan de deur word gesleten, Vroeger werd het u in de strot geduwd door de colporteurs aan de deur. Uiteindelijk heeft iedereen een uitvaartverzekering. Heeft u wel eens opgeteld wat dit uiteindelijk gaat kosten bij elkaar tot u dood gaat? 10 tot 20.000 euro! Met alle verhogingen opgeteld.  En wees eerlijk , bent u zo naïef om te denken dat u uw uitvaart niet zelf kunt betalen als u later oud bent?  Het gaat om pakweg  5000 euro  (Begrafenis) want crematie is zelfs nog goedkoper dan 5000 euro.  En heeft u geen geld dan ruimt de gemeente u gratis op bij overlijden.

Zorgverzekering: extra aanvullende verzekeringen
We weten dat je met je basis verzekering al meer dan genoeg hebt. Waarom dan een extra uitgebreide verzekering?  Veelal als je niet een ziek persoon bent is dit gewoon weggegooid geld. U kunt hiermee tot wel 70 euro per maand mee besparen door de verzekering te beëindigen. En mocht u iets overkomen dan kunt u dit altijd nog zelf betalen want als u die 12x70 euro per maand netjes opzij legt heeft u genoeg om bijvoorbeeld de fysiokosten te betalen.

Rechtsbijstand verzekering advocaten.
Het valt nog eens tegen wanneer u een advocaat nodig heeft, in vele gevallen krijgt u geen advocaat maar een jurist als hulpmiddel. Hij kent de rechten maar heeft niet de capaciteit en bevoegdheid als een advocaat . Dus waarom dan een verzekering als deze?  Denk goed na of u deze verzekering in z’n vervelende situatie wil hebben waar u uiteindelijk toch nul voor terug krijgt.

Brandverzekering
Een brandverzekering klinkt heel leuk want die dekt alle schade als er brand is toch? Nou dat valt nog vies tegen. Heeft u wel eens gedacht aan uw inbouwgasfornuis? Die gasslang die er achter zit gemonteerd is beperkt houdbaar. Meestal maar 2 jaar en is er iemand die dat weet? Ja de brandverzekering wel want u krijgt namelijk niet uitgekeerd bij brand als het vuur is uitgebroken op die plek. In feite is iedereen op dat punt niet eens verzekerd maar wel betalen per maand..

Mobiele telefoon abonnementen opzeggen en verzekering valschade
Bel en sms je echt zoveel? Of zou je het niet gewoon met prepaid af kunnen. Of doe je het voor de gratis telefoon die bij je abonnement zit geplakt. De mobiele telefoon betaald u uiteindelijk toch helemaal zelf. + dat veel mensen nog een extra verzekering hebben voor schade. 7 tot 10 euro extra per maand.  Als je het zou doen voor internet dan zou je eens kunnen denken aan de hoeveelheid gratis Wi-Fi die je op straat hebt.  Zonder abonnement bespaar je gemiddeld 50 euro per maand.

W.A verzekering
Dat is die verzekering voor als je per ongeluk iemand schopt of zijn spullen vernield. Maar gebeurd dat nou echt zo vaak dat je daar een verzekering voor nodig hebt? En keert de verzekering wel uit bij schade? Als iemand je laptop per ongeluk kapot maakt dan kunt u 90% ervanuit gaan dat deze niet word vergoed door de verzekering. Helaas maar wel betalen per maand.

Marketing verkooptruc
We hebben hier een aantal verzekeringen en abonnement aangehaald waar beslist over valt te denken om deze te beëindigen. We hopen dat u tot inkeer komt en ziet dat dit alles een zware marketing truc is om u te laten geloven dat u goedkoper uit bent. U moet niet vergeten dat al deze verzekeringsmaatschappijen er niet voor u zijn maar om zelf geld te verdienen.