Schimmelnagel zelf verwijderen en behandelen.
Schimmel kalknagels verwijderen en behandelen, zelf doen!

Uw verhaal

Chloortabletten info

Wat is schimmelnagel?
Schimmelnagels zijn nagels door een schimmel of een gist zijn aangetast. Schimmelnagels worden ook wel 'kalknagels' genoemd. Dit is geen juiste benaming, want de nagelafwijking heeft niets met kalk te maken.

Gisten en schimmels vormen zogenaamde sporen in het nagelbed, die jarenlang actief kunnen blijven en moeilijk zijn weg te krijgen. Ze kunnen van de ene op de andere persoon worden overgedragen.


Terbinafine tabletten kuur niet goed
Het is een Terbinafine medicijn (Vaak 250mg) tegen schimmelinfecties van de huid -Voetschimmel - Schimmelnagels - Effect Genezing met deze pillen kan tot 4 maanden duren, soms langer. Dit is afhankelijk van de groeisnelheid van de nagel.

Het wordt ook sterk afgeraden om de medicijn: Terbinafine pillen te gebruiken. De dokter raadt het u ook af vanwege de slechte reactie op uw lever en andere organen. chloortabletten kunt u dan beter nemen, Maar de beste schimmelnagel-tip is nogal deze tip van oma.. 

Schimmelnagels verwijderen en behandelen.

Schimmel en kalknagels behandelen, Oma weet raad

Goedkoop en snelle oplossing! De ingrediënten heeft u vaak al gewoon bij uw keukengerei staan, goedkoper kan dus niet!

Nee gebruik geen dure middelen zoals Nailner, Daktarin, Wartner , Laseren, Dure behandelingen, Pedicure!  (Geld Fanaten)

Welke middelen / tips helpen tegen schimmelnagels? 


Dit moet u voor de stappenplan van schimmelnagels in huis hebben:

  • Chloor  
  • Dettol   
  • Sterilon
  • Waterstofperoxide 3% (Kruidvat of apotheek)
  • Dampo of vicks vaporub
  • Vijltje

Mocht u dit niet in huis hebben dan gaat het echt slechts om enkele centen waar u jaren mee kan doen.

Let op dat u de producten niet tegelijkertijd gebruikt dit geeft een slechte reactie en mogelijk ook schadelijk voor de gezondheid.  (Los van elkaar is er niets aan de hand) Maar alles blijft op eigen risico. 

4 weken stappenplan om van schimmelnagel af te komen / verhelpen/ behandelen. (In de volksmond ook wel kalknagels genoemd)

1e dag
U moet uw voeten weken in een badje met chloor . dit moet 20 minuten.  Ongeveer 2 eetlepels gloor in bijvoorbeeld en emmer.
Goed afdrogen en dan uw nagels met puur dik chloor lakken. (met kwastje of pipetje) niet 1 nagel maar alle nagels om besmetting van schimmelnagels te voorkomen.
Dit laten drogen enkele uren max 2 uur en daarna goed afwassen!
Na deze behandeling zijn uw voeten bacterie vrij, en nagels zijn ook weer mooi gebleekt, (Niet meer groen of geel, maar mooi roze - wit)

2e dag
De dikte van uw nagel dient u nu bij te vijlen en wat echt brokkelig is moet afgeknipt worden, dit kan tot het vlees toe.  Je kunt ook tegenwoordig een dremeltje gebruiken als vijl. 
Na goed te vijlen lakt u uw schimmelnagels weer opnieuw met chloor. Met een kwastje of met pipetje insmeren.
Max 1 uur laten drogen. En daarna goed afwassen!  En na dit gebruik u waterstofperoxide (Op dezelfde manier om de schimmels echt te doden, en het vuil te verwijderen onder de nagelriem) 

3e dag
Sterilon gebruiken over alle nagels zodat ze glanzen zoals nagel lak. Ook de riem onder de nagels druppelen. Dit doe u drie keer per dag ( ochtend middag avond of nacht)  Let op echt over alle nagels!  Dit  moet u elke dag herhalen tot  de 14 dagen voorbij zijn. Maar voor u gaat slapen smeert u alle nagels in met 
Dampo of vicks vaporub en laat u hele nacht erop zitten. En nadat u smorgens sterilon heeft gebruikt, smeert u er weer Dampo of vicks vaporub op en laat het zitten tot u de sterilon in de middag gebruikt.

 

15e dag tot einde behandeling
Totaal durende behandeling is 4 weken, maar op de 15e dag tot de 30e dag kunt u dettol gaan gebruiken, Dit houdt in dat de andere producten nu gestopt kunnen worden. Dettol gebruik: meng dettol met water zodat het net genoeg is zoals een normale schoonmaak in uw huis.
Doe het in een spray flacon of planten spuit,  spray uw voeten nagels onderkant hiermee in en laat het opdrogen. Niet zelf afdrogen!  Herhaal dit 3 x per dag als dit mogelijk is.  Ook uw schoenen insprayen ( 1 x is voldoende) Zonodig in de wasmachine. Ook voor deze periode blijft u smorgens en smiddags en avond Dampo of vicks vaporub gebruiken.

Wel noodzakelijk is dat u het vijlen van de nagels en knippen wel bijhoudt (Ook na de behandeling). Het gebruik van dettol na het douchen 1x per week is ook een pré om de nagels gezond te houden daarnaast is het nog raadzaam om nog 1 maand door te gaan met Dampo of vicks vaporub of uw nagels om terugslag te voorkomen. Dit alles werk vrijwel voor 99%, we gaan er ook dus vanuit dat dit alles ook voor uw schimmelnagels werkt. Vergeet niet dat bijna 80% van de mensen last ondervindt van schimmelnagels. We raden u daarom ook aan dit te delen.

De 4 weken behandeling zit er op en zie het resultaat!
Pagina 1 van 2

                                               Reacties - Lees verder >