Gratis Email-adressen registreren *snel aanmaken!
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Welke email adressen zijn er gratis te registreren?

Welke emailadressen zijn er gratis? Dat zijn er nog schrikbarend veel gelukkig. Hieronder vind je een reeks aantal emailadressen die je geheel gratis kunt gebruiken na het aanmaken van een emailaccount die je registreerd. Als je een emailaccount kiest en prioriteit stelt aan de capaciteits grootte dan dien je dit even zorgvuldig door te lezen. Verder is het ook goed om na te kijken welke emails er reclamevrij zijn. 

We zetten de top beste Emailadressen voor je op een rij.


Outlook
Voorheen was dit nog Hotmail.com. Opslagruimte: 25 GB. Verloopt: als het account 270 dagen niet wordt gebruikt.

Gmail
Gmail is een gratis emailaccount van Google. Opslagruimte: 10 GB.
Verloopt: als het account 9 maanden niet wordt gebruikt.

Yahoomail
Bekend van de zoekmachine Yahoo (Wereldwijd) Opslagruimte: onbeperkt.
Verloopt: als het account 6 maanden niet wordt gebruikt.

Mail.com
Mail.com is niet zo zeer bekend maar wel een top5 email waardering dit komt mede door haar stabiliteit.

Mail.be
Zeer overzichtelijke emailadres uit België.  Snel aan te maken en gewoon fijn om mee te werken.


Gratis Email na registratie altijd behouden
Deze top email adressen zijn gratis emailaccounts die kunt u heel uw leven gratis gebruiken, in tegenstelling tot de gratis emailaccount van uw provider waar u altijd aan gebonden bent. Stel u heeft nu KPN-mail (Provider KPN) En u stapt over naar UPC dan krijgt u dus een UPC-mail adres wat inhoudt dat u uw huidige emailadres account van KPN verliest. Wel is er bij sommige providers zoals KPN de mogelijkheid het emailadres te behouden voor pakweg 2,50 euro per maand.  Maar waarom zou u moeilijk doen als het met de top 5 emailadressen die hier boven gratis worden aangeboden gewoon goed werkt? En kwalitatief veel stabieler is? En wetend dat gegarandeerd uw E-mails aankomen?

Email instellen op pc
Zolang internet al bestaat zijn de eerste gebruikers tot de conclusie gekomen dat de gratis emailaccounts van bijvoorbeeld Hotmail (Nu tegenwoordig Outlook) razendsnel en eenvoudig werkt. Daarbij komt ook nog dat u online overal ter wereld in kunt loggen op elke willekeurige computer. Ook kunt u de gratis E-mails instellen in uw computer. Elke computer kan dit tegenwoordig  aan, met als voorbeeld: Outlook-expres of  Mozilla Thunderbird.

Wegwerp E-mail adressen zonder registratie
Het komt steeds vaker voor dat je bij een webpagina een Email-adres op moet geven om even in te loggen maar daar hangt aan vast dat u reclame gaat ontvangen, en als we ergens een hekel aan hebben is het aan een volle E-mailbox met reclame. Via: Wegwerpmailadres.nl
Kunt u een email adres aanmaken gratis die beperkt houdbaar is en zichzelf verwijderd. Hoe simpel wil je het nog hebben? Dit voorkomt de onnodige reclames in uw mailaccount.

Email juist instellen hoe doe je dat?
Om de juiste configuratie te krijgen kunt u hier de instellingen lezen>  

                                                     Lees verder>