Elektronische sigaret roken, Goedkoop "Tips en trucs'
Recente Tweets
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Waar vind je de goedkoopste E-vloeistof? (En Tips)

Voor deze test beoordelen we een webshop waarvan we bijna zeker weten dat dit 1 van de goedkoopste leveranciers is op internet die E-Liquid levert voor de elektronische sigaret. Welke digitale sigaret je hebt maakt eigenlijk niet uit, hoewel een justfog sigaret het meest lekkerste dampt. Maar betreft vloeistof passen deze vanzelfsprekend in alle elektronische sigaretten.

Voor ons genoeg reden om te testen of deze schop ook daadwerkelijk de E-Liquid vloeistof aan ons levert. En ook belangrijk is hoe snel de levering is. (De verzendkosten zijn voor ons overigens gratis, omdat we voor meer dan 50 euro aan nicotine vloeistof hebben besteld)  We kozen overigens voor Perzik met nicotine 16mg in potje van 30ML (6euro)

Verschillende soorten smaken en inhoud verschil
Je hebt ze natuurlijk in allerlei fruitsmaken zoals: Aardbei,Red Candy,Orange Splash,Kokos,Kersen,Fruit Mix, Framboos,Banaan, Groene Appel,  Ananas,  Watermeloen.  in 10ml 20ml en 30ml.

Benamingen voor de sigaret en vloeistof
De sigaret heeft veel verschillende namen, waardoor het vergelijken naar de goedkoopste elektronische sigaret lastig word. Denk bijvoorbeeld aan: Elektrisch roken, E-roken, digitaal roken, Dampen, Waterdamp roken.  Ook de vloeistof wordt erg verschillend genoemd zoals: Nicotine vloeistof, E-Liquid.

Onze test op de naar ons wetende goedkoopste shop.
Goedkooproken.net. Voor deze nicotinevloeistof betalen we 2 euro per 10Ml maar zit in een potje van 30ML waardoor het dus 6 euro kost. In verhouding is dit 60% goedkoper dan de normale internetshops.

Hoe zorg je ervoor dat de elektronische sigaret smaak blijft behouden?
Roken digitaal kan als je niet uitkijk zelfs een dure hobby worden. Veelal denken mensen dat als de sigaret geen smaak meer geeft of geen damp meer dat je dan een nieuwe E-Sigaret moet kopen. Dit is echter niet het geval. De smaak die er vanaf gaat of verbrand gaat ruiken en geen rook meer geeft komt door het ijzeren verdampertje die er in zit. (De Coilcylinder) Dus niet het hele glaasje met mondstuk en dergelijke. Dit noemen ze overigens de clearomizer.  De Coilcylinder ‘het verdampertje dus, kost enkele euro’s waardoor je supergoedkoop je sigaret weer als nieuw maakt! Je kunt deze verdamper voor elke digitale sigaret kopen. Wat wij aanraden is een sigaret zoals justfog. Het is een merknaam die waarschijnlijk nog jaren zal voorkomen. Zo weet je dus zeker dat je niet voor verassingen komt te staan dat er ineens geen onderdelen meer te koop zijn.

De verdamper schoonmaken zelf ‘tip’
Je kunt inderdaad zelf je verdamper reinigen. Let wel op dat je niet al te veel met water aan de gang gaat. Het beste kun je ethanol gebruiken (Alcohol) laat de oude verdampers in een klein flesje vallen met daarop een flinke scheut alcohol en dan flink even mixen todat de aangekoekte nicotine van de damper eraf valt. Zo zorg je voor een langere gebruik van de damper. Het voordeel van alcohol gebruiken is dat het 100% vervliegt en dus geen water in de Coilcylinder blijft zitten, want dan zou je roest kunnen krijgen.

Geen 1 maar duo-sigaret kopen
Het nadeel is dat een duosigaret altijd duurder is dan een enkele digitale sigaret, maar in verhouding is het altijd goedkoper. Kijk maar eens naar de Justfog E-sigaret 2 voor nog geen 60 euro. Hierdoor heb je 2 batterijen en 2 verdampers en 2 mondstukken.. Noem het maar op. Hierdoor kun je dus lang van genieten en ook belangrijk dat je niet ineens met een lege batterij komt te staan. Tussentijds kun je altijd losse onderdelen van deze sigaret blijven kopen. Ga dus nooit klakkeloos je E-Sigaret weggooien.

Reacties update: Digitaal Roken en  Oorsuizen - piepen - Tinnitus
Hieronder lees ik nu een paar reacties over het piepen van de oren, Als schrijver van deze pagina wil ik daar ook even op ingaan, (Hoewel niet direct betrekking heeft op de review van deze pagina) Het oorsuizen ervaar ik ook, hoewel ik zelf enige vorm van tinnitus heb al jaren lang. Ook ik rook digitaal en kan jullie reactie's daarom erg waarderen omdat ik mede last heb van ergere piepende oren sinds ik begonnen met met de electronische sigaret. Tussendoor ben ik ook even afgehaakt om te kijken waar het hem in zat, en zo ben ik er ook achter gekomen dat ook bij mij het gevalletje extra piepen door het digitaal roken komt. Nochtans is hier echter weinig inderdaad van op internet te lezen. 

Ik zou het daarom ook echt waarderen als hier meer reacties komen betreft de nadelen van het digitaal roken. Ook zoals in de reactie wordt benoemd dat de slijmvliezen van de neus uitdrogen of worden aangetast. Dit artikel wordt overigens goed bezocht dus het loont ook zeker om hier een reactie achter te laten. Alvast bedankt allen.
 

Elektronische sigaret reacties

Originele artikel: https://pclooptvast.nl/goedkoopste-evloeistof-en-digitale-sigaret-tips-om-te-roken/

Reacties

/ op 23-04-2016 14:30

Hi, blij deze verhalen te lezen, want ik draai zot van dat piepend geluid in mijn oren. 2 weken geleden een E-sigaret gekocht, smaakjes gekozen, dus helemaal niet in een tankstation... en 3 dagen na het roken van de Esigaret kreeg ik piepen in mijn oren, en het stopt niet? Ik wist ook niet waarvan het kwam, nergens geweest met luid geluid, een ontsteking, dokter schreef ook neusdruppels voor... Zou het dan echt de Esigaret zijn?  En buiten die handel dan maar? 

Frank op 29-05-2015 11:06

Ik hetzelfde. 1 januari gestopt met roken en na 6 weken elektrisch roken een keiharde pieptoon cadeau gekregen. Weer begonnen met roken in de 7e week van 2015. Het is iets gezakt maar heb er nu al 3 maanden last van. Begin dus niet aan elektrisch roken.

JH op 13-05-2015 15:41

Mijn vriendin en ik hebben precies hetzelfde. We zijn 1 januari 2015 gestopt met roken en volledig over gegaan op de e-sigaret. Gebruiken het nu 4,5 maand en liggen elke avond met piepende oren op bed. Ook 's ochtends met piepende oren opstaan is geen pretje. Het lijkt elke dag erger te worden. Ik ben ermee naar de huisarts gegaan en die zag dat het van binnen rood was en schreef een neusspray voor. Het spul irriteert je gehoor en slijmvliezen. Ik vraag me dus echt af of het tot permanente schade leidt.

Vandaag hebben zowel mijn vriendin als ik besloten om er helemaal mee te stoppen en de e-sigaret niet meer aan te raken. Ik hoop echt dat we van die piep af geraken want dit is geen pretje.

We zijn allebei eigenlijk bang voor gehoorbeschadiging/tinnitus. Op internet is er zo weinig over te vinden dus vandaar dat ik even reageer op bovenstaand verhaal. Ik vertrouw het zaakje niet meer en weet zeker dat het piepen onstaan is door de e-sigaret. Is geen toeval dat we het beiden hebben namelijk, daarom weten we het zo zeker!

Maartje op 04-09-2014 20:31

Zit het nou tussen de oren of wordt het piepsoundje erger door het elektronische roken? Ik ben een fanatieke roker en wilde stoppen met roken en nu het zo in opmars is heb ik de elektronische sigaret gekocht. De nieuwste versie van de elektronische sigaret omdat deze het beste zou zijn. Elektronische sigaret en tinnitus Wat me verbaasde en best zorgen maakte was dat mijn tinnitus zeer luid werd in mijn oren, eerst niet eens het besef waar het aan lag en ging vrolijk door met dampen van de elektronische sigaret. Pakweg 2 weken na het roken van de elektronische sigaret kreeg ik een harde druk op mijn oren wat leek op een luchtbel achter de trommelvlies. Op dat moment was toevallig de liquit op van de elektronische sigaret en had nog sigaretten liggen dus die probeerde ik te roken. En wat gebeurde er na gemiddeld 8 uur later de luchtbel achter mijn trommelvlies voelende alsware trok weg en het suizen/piepen werd ook weer minder. 2 dagen maar aan de sigaretten gebleven en ik was wonderbaarlijk weer van de harde vervelende piep af. Nog het besef niet waar het aan had gelegen. Waarna ik weer vulpatronen voor de elektronische sigaret kocht. Vrolijk ging ik weer dampen en zal het niet waar zijn dat de piep weer terug kwam! En de druk op mijn oren werd ook weer erger. Elektronische sigaret maar gewoon roken weer Ik begon te twijfelen op het nu aan de elektronische sigaret lag of aan dat ik gewoon ziek was een aantal dagen (2 weken) Ik besloot het uit te testen met een paar dagen gewoon roken en dan een paar dagen de elektronische sigaret. Conclusie elektronische sigaret Helaas geeft bij mij het effect van de elektronische sigaret tot een enorme tinnitus gewaarwording. Gezonder of niet roken De elektronische sigaret is natuurlijk altijd beter dan de gewone sigaret maar blijkbaar zit er ook iets in wat dit veroorzaakt. Jammer vind ik het zeker want de overheid verdiend al genoeg aan de gewone sigaretten. Dit betekend dat als meer mensen deze ervaring delen dat het dan juist betekend dat mensen eerder weer geneigd zijn om de elektronische sigaret in te ruilen voor de gewone sigaret.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld