Geld verdienen met email lezen EuroClix
Recente Tweets

Volg ons ook op twitter!

Volg ons YouTube kanaal en abonneer!
Flower

Geld verdienen met emails lezen

Ja je kunt inderdaad geld verdienen met emails lezen en enquetes  van EuroClix. Het bedrag is niet meteen de jackpot maar wel een leuke bijcent om te verdienen met enquetes. Je moet er rekening me houden dat dit bedrag rond de 12 euro per week ligt wat dus per maand ongeveer 50 euro totaal opbrengt. Tevens kun je vrienden uitnodigen die ook deelnemen aan EuroClix waardoor jij dan weer van elke deelnemen 1,50 euro ontvangt. En dit kan best hard gaan eerlijk gezegd. Tevens als hun ook deelnemen aan de emails en enquetes  die ze lezen van EuroClix ontvang jij weer 10% extra aan kliks die standaard bij je account bij worden geschreven.

EuroClix, enquetes, het online spaarprogramma van 2014

Nogmaals, verwacht echt niet de jackpot maar een leuke extra cent. Wat wel een feit is dat als mensen die jij aanbrengt voor EuroClix zich als een piramide gaat werken en dat je al snel volgers hebt gecreeerd waardoor je wel uiteindelijk veel geld kunt verdienen aan EuroClix. Je moet dan natuurlijk ook veel inversteren en enquetes lezen. en vervolgens mensen aanbrengen die via jou email en enquetes lezen.

Hoe kan dat EuroClix zo goed betaald?
Ja dit antwoord is eigenlijk vrij simpel te verklaren want de adverteerders adverteren op deze manier bij EuroClix zeer goedkoop, Want als u de enquete vraag krijgt bijvoorbeeld heeft u zin in een vakantie bij Center-parks? En u antwoord ja daar heb ik zin in. Dan weten deze adverteerders dat hun marketing aan slaat. Globaal adverteren in de krant is 100 x zo duur. U krijgt daardoor uw beloning omdat u uw mening gaf. En ja uw mening is wel 40 cent waard: )


Over Euroklik (Euroclix referenties)
EuroClix is een gratis dienst die via email en bezoek op de EuroClix-website persoonlijke en praktische informatie verstrekt over onderwerpen waar jij geïnteresseerd in bent. Aanbieders zijn gerenommeerde bedrijven als Dell Computers, Telegraaf, eBay, Wereld Natuur Fonds, Neckermann, Ohra, Bonprix, Marktplaats, ANWB, American Express, Nederlandse Rode Kruis, Algemeen Dagblad, et cetera. De referenties over dit piramide spel is hooguit goed en is daarom ook zeker een aanrader om me te doen.


Je kunt bij EuroClix op verschillende manieren punten (Clix) verdienen. Zo kan je ervoor kiezen om:

  • Wel/niet te worden uitgenodigd (per email) voor deelname aan onderzoek
  • Wel/niet commerciële mail te ontvangen en daarmee punten (Clix) sparen
  • Wel/niet via de EuroClix links op de website te shoppen bij de circa 1.900 aanbieders en daarmee punten (Clix) te sparen.
  • Wel/niet de gratis EuroClix MasterCard aan te schaffen en punten te sparen bij elke aankoop via deze creditcard.
  • Afhankelijk van het profiel dat je kiest, benadert EuroClix je vaak, soms of helemaal niet met email.


Piramide spel EuroClix Doorvertellen en geld verdienen aan je kennissen
Informeer je vrienden over EuroClix. Gebruik daarvoor jouw vertel-het-een-vriend link, de tekstlinks of banners.
Voor elke vriend die actief lid wordt bij EuroClix, krijg jij 150 Clix (€ 1,95). De Clix worden na 6 weken bijgeschreven op je saldo.
Daarnaast ontvang je 10% van de Clix die jouw vrienden vervolgens bij EuroClix verdienen. Deze worden maandelijks op je saldo bijgeschreven.
De door jou gespaarde Clix kan je inwisselen voor euro’s. En hoe meer Clix je verdient, des te beter wordt de inwisselkoers.

Reclame maken voor eurokliks geld verdienen op verschillende manieren

  • Vertel ’t een vriend via email over Eurokliks 
  • Informeer je vrienden over EuroClix via email. Je kunt je eigen tekst schrijven of een standaard tekst gebruiken.
  • Vertel ‘t een vriend via delen/sharen.
  • Je kunt ook jouw link delen op je favoriete sociale netwerk door op de "DELEN" knop te klikken. 

 

Zodra je 1.000 of meer beschikbare Clix hebt kun je ze inwissel tegen geld (10 Euro minimale uitbetaling)
10 euro heb je overigens in ongeveer 5 dagen bij elkaar gespaard door zelf emails te lezen. Op deze pagina kun je je Clix inwisselen. Hoe langer je spaart en hoe hoger je spaarsaldo wordt, des te beter de inwisselkoers wordt van Clix naar euro’s. Dit houd in dat je saldo ook stijgt door het niet uit te laten betalen.