Verhaal delen, nu jij ff!
Meest recent geplaatst

Live computerhulp op afstand


Leave a message

"HIER ALLES PLAATSEN" Jouw verhaal of klacht online zoals de berichten in het licht? Het kan hier, Dit is de plaats waar ON/OFFtopic verhalen gedeeld kunnen worden. Regelmatig wordt deze pagina bijgewerkt met nieuwste ingezonden artikelen. Heb je een verhaal om te delen waarvan je niet zo goed weet hoe of wat allemaal kan? Dan kun je ons natuurlijk ook gewoon even mailen. We geven uw mail in deze een hoge prioriteit!  Kortom heb je leuke weetjes of ben je gedupeerd door een bedrijf of heb je klachtenbrieven die je wilt delen dan horen we het graag!
NU jij je verhaal delen! 


Facebook like button psygisch

Het Facebook fenomeen verbaasde mij enorm.  Psychisch  leuk  maar onbetrouwbaar en niet de ware persoon. Het effect van Facebook is in ieder geval wereldwijd geworden en we geloven er masaal in. alles wat de vrienden meemaken en doen is geweldig en leuker! Lees verder..


Ex colporteur

Tja hoe is het zover gekomen dat ik de verkoop in ben gegaan. Niet zomaar verkoop maar als colporteur. 

Werkloos geworden, CRISIS
Sinds 2009 was ik werkeloos en was hard op zoek naar een baantje. Gelukkig heb ik een goede babbel dus ik dacht laat ik eens uitzendbureaus bezoeken.  Lees verder..


 
Callcenter “5 minuten, “Schiet op!!

Wat is er zo mysterieus aan een callcenter die je problemen probeert op te lossen?  Niets denkt de gemiddelde klant. Want ze hebben vaak je probleem al  binnen een aantal minuten opgelost.  Of moet je toch weer opnieuw bellen omdat je probleem nog steeds niet is opgelost of.. Lees verder..


Betreft dit een verhaal om te delen? Vink het vakje aan
Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat uw verhaal binnen een aantal uur wordt geplaatst. Plaats een vinkje in het het vakje.
Onderwerp
Naam
E-mailadres
Indien u een website heeft
Uw bericht
Dit is een verplicht veld
Laatste tweets
Volg ons ook op twitter!
Bericht in het licht
Oma weet raad
Reclame